JCI Hoeksche Waard haalt €6.600 euro op voor Stichting Zomerkind

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

635839621668205740OUD BEIJERLAND – Door het organiseren van de Rally in juni en de tweedehands kinderkledingbeurs in september, heeft JCI Hoeksche Waard 3.300 euro opgehaald voor Stichting Zomerkind in Nieuw-Beijerland. De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) heeft dit bedrag verdubbeld naar 6.600,- euro.

Tijdens de maandelijkse vergadering van JCI Hoeksche Waard heeft
Mirjam Peters namens Stichting Zomerkind de cheque officieel in ontvangst
genomen. “We zijn erg blij met de inspanningen van JCI Hoeksche Waard en het
bedrag dat dit ook dankzij de NSGK heeft opgeleverd. We kunnen het geld goed
gebruiken voor onder andere het aanpakken van de tuin en deze toegankelijk en
geschikt te maken voor onze kinderen.”

Over JCI Hoeksche Waard
JCI Hoeksche Waard is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar. De leden komen uit verschillende beroepsgroepen en achtergronden. Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan voorop. Leden van JCI Hoeksche Waard zetten zich in voor de Hoeksche Waardse maatschappij en kunnen meedoen aan trainingen, projecten en sociale activiteiten. Maar ook het deelnemen aan regionale, nationale en zelfs internationale bijeenkomsten behoort tot de mogelijkheden.

Over Stichting Zomerkind
Vier moeders van meervoudig complex gehandicapte kinderen startten in 2010 de Stichting Zomerkind met als uitgangspunt om een kinderdagcentrum te realiseren waar voldoende tijd, aandacht en kennis is om deze bijzondere kinderen betere begeleiding en behandeling te bieden. Het kinderdagcentrum moet een prettige omgeving zijn voor ouder en kind, waar beweging en ontwikkeling centraal staan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.