Informatieavond over Tinnitus in Hellevoetsluis

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

oorREGIO – Heeft u last van oorsuizen of  lijdt  iemand  in uw omgeving hieraan? Kom dan naar de  informatieavond  over Tinnitus in Hellevoetsluis.

Op woensdag 2 november organiseert de afdeling Rotterdam e.o. van Stichting Hoormij/NVVS in Hellevoetsluis een informatieavond over tinnitus (oorsuizen) voor mensen met tinnitus, hun partners en andere geïnteresseerden.

Tinnitus is een zeer veel voorkomende aandoening en kent allerlei vormen. De geluiden zijn er in werkelijkheid niet, maar je hoort ze wel. Dat voortdurende geluid in uw hoofd kan er in een hele lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend en het leidt tot ontwrichting van het leven.

Tijdens het programma wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes, nieuwe ontwikkelingen en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het leren omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

Sprekers zijn Peter Krauweel ervaringsdeskundige van de Commissie Tinnitus en Hyperacusis van Stichting Hoormij, Julia Murk Jansen en Iris Aaldijk Ttinnitusdeskundigen van GGMD (Rotterdam). GGMD is een organisatie voor dienstverlening aan doven en slechthorenden.

De informatieavond wordt gehouden in de Ruyterzaal , Sportlaan 2 te Hellevoetsluis van 19:30 tot  21:30 uur, zaal is open vanaf 19:00 uur. Wij zorgen voor een ringleiding en schrijftolk, dat betekent dat u de gesproken tekst kunt meelezen op een groot scherm. Toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk via [email protected] 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.