M.E. oefening bijwonen in Ossendrecht?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

politie-nieuw-uniformHOEKSCHE WAARD – Het jongerenwerk van Welzijn Hoekse Waard heeft een uitnodiging gekregen om met een groep jongeren een training van de M.E. bij te wonen in het trainingsdorp van de politieacademie in Ossendrecht. Tijdens deze training zullen jullie deel uitmaken van een gesimuleerde (dus niet echte :)) groep relschoppers die de M.E. in bedwang moet houden. Oftewel, legaal en in goede harmonie een rel nabootsen.

Om 07.45 uur worden we met een bus opgehaald in de Hoeksche Waard (opstapplaatsen zijn Puttershoek JC. The Point, Mijnsheerenland JC. Question en Oud-Beijerland JC. Bij Frits).
De oefening begint om 9.00 uur in Ossendrecht op de politieacademie.
Om 16.00 uur rijden we weer richting de Hoeksche Waard.

De exacte opstaptijden en plaatsen worden nog doorgegeven. Voor lunch wordt gezorgd.
Zeg jij: ik wil me nu aanmelden en ik ben 16 of ouder? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of WhatsApp naar 06 82445067onder vermelding van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer. Deelname is gratis en op eigen risico. Voor meer informatie kijk op www.jonghoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.