Video: Het Raadsel van de verdwenen bakspullen bij basisschool de Bron in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

18129NUMANSDORP – Het Raadsel van de verdwenen bakspullen bij basisschool de Bron houdt iedereen in zijn greep. Op een nacht gebeurde het. terwijl iedereen thuis lag te slapen is er ingebroken bij basisschool de Bron in Numansdorp.

’s Morgens werd de inbraak ontdekt door de schoolkinderen en de leerkrachten. Er was gelukkig niets vernield en geen kostbare zaken gestolen. Maar hier en daar was wel een beetje rommel gemaakt en er waren bakspullen verdwenen uit de diverse bakkerskeukentjes in de lokalen van groep 1 tot en met 5.

Deze groepen werkten aan een heel speciaal Sinterklaas project met als thema “bakken” (taarten, cake, pepernoten, speculaaspoppen, enz). In ieder klaslokaal is een hoek speciaal ingericht als bakkerskeuken compleet bakspullen en bakkersgerei.

Het is de kinderen en leraren van de school nog steeds een raadsel wie de inbrekers zijn geweest. Uit sporenonderzoek is gebleken dat men de verdachten als volgt moet omschrijven:
Zwart als roet, vanwege de zwarte handafdrukken die gevonden zijn op plaats delict.
Gekleed in kleurrijke fluwele kledij; een inbreker is een kledingstuk verloren.
Een beetje dom; blijkend uit onjuist geschreven woorden het schoolbord.
Verbrand gat in de broek; bij het binnengaan van de school heeft een van de daders zijn billen enorm verbrand. Hij had blijkbaar niet in de gaten dat er een vuurtje brandde.

Heeft u enig vermoeden wie de daders kunnen zijn?
Neemt u dan contact op met basisschool de Bron waar u uw tips kunt doorgeven aan het speciale opsporingsteam.

Video gemaakt door HW1 TV


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren