De Stichting Molens Binnenmaas zoekt versterking in het bestuur

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Poldersche Molen in IN winterse sferen in Maasdam - Foto Marc van der Stelt - MS Fotografie

Binnenmaas – De Stichting Molens Binnenmaas (SMB), die acht molens in de gemeente Binnenmaas in eigendom heeft, stelt zich ten doel het bevorderen van de instandhouding en het hergebruik van de molens in de gemeente Binnenmaas. Voor meer informatie over het werk van SMB: Zie de website www.molensbinnenmaas.nl

Het bestuur, dat uit zeven personen bestaat, moet als gevolg van extra werkzaamheden uitgebreid worden.

Daarom zoekt het bestuur van SMB een enthousiaste bestuurskandidaat die affiniteit met molens heeft. Van deze kandidaat wordt verwacht dat hij/zij, samen met het huidig bestuurslid voor bouw en onderhoudszaken, zich bezighoudt met en zich wil verdiepen in onderhouds- en restauratieregelingen van de landelijke en provinciale overheid (BRIM/SIM) en van onderhoud/renovatie en veiligheid (RI&E) van onze molens.

De nadruk ligt op het administratieve beheer van het bovenstaande. Gedegen kennis van MS Office, en met name van Excel, is een vereiste.

Bestuursleden van de Stichting Molens Binnenmaas zijn vrijwilliger en ontvangen geen honorarium, vakantiegeld of salaris.

Nadere informatie over de inhoud van deze functie kan verkregen worden bij de secretaris van de SMB, Rook Belder, tel. 0186 – 57 17 97.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan: Stichting Molens Binnenmaas, p/a postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Per e-mail reageren is ook prima: [email protected]

Foto: MS Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.