FC Binnenmaas kansloos tegen ZBC’97: 1-4

fcbinnenmaasMAASDAM – Na een redelijke goede voorbereiding mocht FC Binnenmaas 1 onder leiding van trainer Leo Dekker eindelijk de eerste competitiewedstrijd spelen.De eerste helft begon Binnenmaas erg onrustig, dit zorgde voor onnodig veel balverlies.

Toch kregen ze in de 7e minuut de eerste kans, dit doordat Bas de Kruijff via de rechterkant naar binnen kwam en net naast het doel schoot.In de 15e minuut wat het nogmaals Bas de Kruijff aan de rechterkant, deze keer gaf hij een goede steekbal op Sjoerd van der Pers, maar zijn schot werd geblokt door de verdediger van ZBC’97.In de 28e minuut was het Sjoerd van der Pers die aan de linkerkant een steekbal aan Bas de Kruijff gaf, het schot van Bas ging wel op doel maar deze wist de doelman van ZBC’97 te stoppen.In de 36 minuut wat het ZBC’97 die een aanval op wist te zetten, maar ze kwamen niet verder dan een schot in de handen van doelman Erwin Fortuin.Een minuut later moest Erwin Fortuin echt aan de bak, de spits van ZBC’97 kon alleen af op Erwin, maar de doelman van Binnenmaas was de grote winnaar in dit duel.Bas de Kruijff mocht in de rust achter blijven zodat Desi Sanderse voor hem in kon vallen.

Een 2e helft die totaal anders was dan de eerste helft, FC Binnenmaas kwam totaal niet aan voetballen toe, waardoor de kansen van ZBC’97 steeds groter werden en het eigenlijk wachten was op de 0-1.Helaas kwam deze 0-1 er dan ook en al snel daarop volgde ook de 0-2 en uiteindelijk wist ZBC’97 uit te lopen naar 0-4. Kevin Wey wist uiteindelijk de einstand 1-4 te maken, maar veel meer dan dat was het ook helaas niet. Conclusie er is nog veel te doen en het was geen beste wedstrijd. Maar er is nog niks aan de hand, FC Binnenmaas weet dat het een goede ploeg heeft en dat FC Binnenmaas de komende week gaat werken aan een goed resultaat in de uitwedstrijd bij Groote Lindt in Zwijndrecht.

Opstelling FC Binnenmaas: Erwin Fortuin, Jordy Baars, Mike Post, Lennert Kleijwegt, David Engels, Leon v/d stel, Remco v/d Stel, Johnny Mayers, Kevin Kuijer, Sjoerd v.d Pers, Bas de Kruijff.
Wissels: Charlie de Graaf, Desi Sanderse, Kevin Wey, Kevin Ipskamp.