Winterlidmaatschap bij Tennisvereniging Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Foto winters TVP 5 (16.1.2013)PUTTERSHOEK – Tennisvereniging Puttershoek heeft ook dit jaar een Winterlidmaatschap. KNLTB leden, die ’s winters buiten willen tennissen, kunnen daarvoor terecht bij TVP. Gedurende het winterlidmaatschap kunnen winterleden van 1 oktober 2014 t/m 31 maart 2015 deelnemen aan alle winteractiviteiten bij TVP.

Winteractiviteiten
TVP heeft met racketwissel (maandagochtend), wintertraining (maandagavond), winterdubbels (woensdagavond), viertallen (op zondag) en het winterdubbeltoernooi (in maart) een uitgebreid aanbod van tennisactiviteiten in de wintermaanden voor zowel starterende-, recreatieve- en wedstrijdtennissers.

Ledenwerfactie
Naast het winterlidmaatschap biedt TVP voor mensen die nog niet tennissen nu de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief per 1 september 2014 alvast lid te worden in het seizoen 2015. Voor de contributie van het jaar 2015 kunnen nieuwe leden ook de laatste vier maanden in 2014 al tennissen en zo het gehele winterseizoen al deelnemen aan de activiteiten bij TVP. Meer informatie over de activiteiten van TVP en de (winter)acties op de website van TVP: www.tvputtershoek.nl

Algemene informatie
Tennisvereniging Puttershoek heeft ca 350 leden en beschikt over een prachtige nieuwe accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte “all-weather” Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor de jeugd. De vereniging heeft een jeugdafdeling met ca 100 jeugdleden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.