FC BINNENMAAS HAALT EERSTE PUNT TEGEN V.V.O.R.

6 Min Read

foto FCB-VVORMAASDAM – Zaterdag 20 september  moesten de mannen van Leo Dekkers het opnemen tegen V.V.O.R, de ploeg die afgelopen week met 9-0 wist te winnen van Seolto.

Doordat Binnenmaas gelijk goed stond en scherp was kreeg kon Richard v/d Wilt als eerste een kans om op het doel van V.V.O.R. schieten, maar de doelman wist deze net over te tikken tot een hoekschop.In de 8e minuut kon Desi Sanderse de bal goed vast houden en met een goede steekbal meegeven op Charlie v/d Graaf die helaas niet verder kwam dan een schot in de handen van de doelman van V.V.O.R.In de 11e minuut was het V.V.O.R die een goede kans had, dit door een goed schot van net buiten het 16 meter gebied, maar de redding van Erwin Fortuin was zeker zo goed.Kort daarna speelde de keeper van FC Binnenmaas een belangrijke rol in een aanval. Na een goede uittrap kon Sjoerd v/d Pers alleen af op de verdediging, deze kon Sjoerd v/d Pers wel afstoppen maar wel ten koste van een overtreding.

In de 22 minuut was het Remco van der Stel die goed doorbrak en de bal aan Desi Sanderse meegaf en zijn schot ging maar net over.In de 25 minuut was het opnieuw Sjoerd v/d Pers met een goede actie, Sjoerd speelde de bal op Desi Sanderse en Desi wist de bal naar de linker kant te brengen waar Bas de Kruijff goed opkwam, maar helaas ging zijn schot voorlangs.In de 28 minuut was het opnieuw Desi Sanderse die Bas de Kruijff aan de linkerkant wegstuurde, het schot van Bas werd gestopt door de doelman van V.V.O.R, maar de vraag was of de bal niet over de achterlijn was geweest, dit werd in ieder geval niet geconstateerd door de scheidsrechter en dus geen doelpunt.Uiteindelijk konden de mannen van Leo Dekkers tevreden zijn over het spel in de eerste helft en had het zeker een doelpunt verdiend.

De 2e helft begon Binnenmaas niet sterk en daardoor wist V.V.O.R in de 46e minuut de 0-1 te maken, dit door een hoge bal van de linkerkant en deze werd binnen gekopt bij de 2e paal.En toen was het de vraag hoe Binnenmaas dit op ging pakken, in eerste instantie waren ze het even kwijt en zoekende.Toch wist Binnenmaas het na een kwartier weer op te pakken en zorgde weer voor druk naar voren.In de 66e minuut werd Bas de Kruijff die een prima wedstrijd heeft gespeeld gewisseld en kwam Kevin Kuijer voor hem in het veld.2 minuten later was het Desi Sanderse die alleen op de doelman af kon, maar de doelman van V.V.O.R wist deze aanval te stoppen en zo bleef de stand op 0-1 in het voordeel van V.V.O.R.Kort daarna was het Johnny Maijers die ook op doel kon schieten, dit na een goede actie en steekbal van Kevin Kuijer, maar het schot ging net over.In de 71e minuut kwam er nog een wissel, Desi Sanderse die een uitstekende wedstrijd heeft gespeeld werd gewisseld door Milton Keeldar.
Keeldar viel prima in en zorgde gelijk voor 3 aanvallen vanaf de linkerkant. Zijn 3e actie was dan ook goed voor de 1-1. Milton Keeldar werd van uit midden weggestuurd aan de linkerkant, haalde de achterlijn en kon een voorzet geven die binnen werd gekopt door Remco v/d Stel.

Vanaf dat moment geloofde Binnenmaas dat er nog meer mogelijk was en V.V.O.R kon alleen nog maar verdedigen. In de laatste 10 minuten is Binnenmaas ook continue in de aanval geweest op zoek naar de 2-1.
In de blessure tijd waren ze dan ook heel erg dicht bij, in de 90 minuut was het opnieuw Milton Keeldar die de achterlijn haalde maar zijn doelpoging ging op de Lat.
De laatste aanval was opnieuw voor Binnenmaas, deze keer was het Sjoerd v/d Pers die er aan de linkerkant voorbij kwam en de bal bij Kevin Kuijer wist te brengen, maar deze was net iets te scherp waardoor Kevin er niet bij kwam.

Conclusie de eindstand was een zeer terechte 1-1 en Binnenmaas had hier zeker ook de 3 punten verdiend. Vandaag hebben wij een elftal gezien met goed voetbal veel inzet en een prima conditie.
Na deze wedstrijd kunnen ze met veel zelftrouwen toe werken naar de wedstrijd van volgende week tegen GSC/ODS, maar eerst wordt er aankomende dinsdag een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld uit tegen Strijen om 20.00 uur.

Opstelling FC Binnenmaas: Erwin Fortuin, Leon v/d Stel, Mike Post, Jordy Baars, Richard v/d Wilt, Johnny Maijers, Sjoerd v/d Pers, Bas de Kruijff (Milton Keeldar), Charlie de Graaf, Desi Sanderse (Kevin Kuijer) en Remco v/d Stel.