Rook uit meterkast in gebouw Poortwijk II te Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10599538_703591073050701_4635876059730957044_nOUD-BEIJERLAND – Maandagmiddag 29 september werden de vrijwilligers van korps Oud-Beijerland opgeroepen voor een meterkast brand aan de Bachlaan in Oud-Beijerland.

Medewerkers van gebouw Poortwijk II zagen rook uit de meterkast komen. Hierop hebben zij direct het pand verlaten en de brandweer gebeld. Bij aankomst van de TS727 was duidelijk dat er nog steeds rook uit de meterkast kwam. Hierop is ingezet met een één hogedruk straal (HD) in combinatie met een CO2-blusser. Tijdens de verkenning werd duidelijk dat er een halogeen lamp in de meterkast in brand stond, deze is gedemonteerd en naar buiten gebracht. Na een kleine blussing was de resterende brand in de meterkast uit.

Het gebouw Poortwijk II werd vervolgens geventileerd middels een overdruk-ventilator. Uit voorzorg is ook een monteur van Stedin ter plaatse gekomen. Voor de eigenaar is stichting Salvage ter plaatsen gekomen om de opgelopen schade snel te herstellen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren