Succesvolle bijeenkomst voor nieuwe inwoners Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-2CROMSTRIJEN – Donderdagavond 16 oktober organiseerde gemeente Cromstrijen voor het eerst een bijeenkomst voor nieuwe inwoners. Tijdens deze bijeenkomst werden geïnteresseerde inwoners welkom geheten voor het college van Cromstrijen en konden zij kennis maken met wethouders en ambtenaren.

‘Wij willen graag alle nieuwe inwoners welkom heten in onze mooie gemeente en stellen ons graag aan hen voor’, aldus burgemeester Jan Luteijn. De burgemeester vertelde in het kort iets over het college en de gemeenteraad. De gemeentesecretaris Gerard Boluijt vertelde over de dienstverlening van de gemeente maar ook over de samenwerkingspartners in de Hoeksche Waard.

Vrijwilligerswerk

Na het officiële gedeelte konden de aanwezigen nader kennis met elkaar maken en meer informatie over de gemeente krijgen bij diverse stands. Sommige aanwezigen kwamen met gerichte vragen. Zo waren meerdere inwoners geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in de gemeente. Weer anderen hadden een brief voor het gemeentebestuur met aanbevelingen.

Nieuwe buurtpreventisten

Leden van het buurtpreventieteam waren ook aanwezig om het belang van buurtpreventie aan te geven. Enkele aanwezigen raakten zo enthousiast dat zij nu serieus overwegen om lid te worden van dit team.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.