Uw Herinneringen zijn HOUT waard!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

hout2Als u opzoek bent naar een origineel cadeau voor aankomende feestdagen bent u bij ons aan het juiste adres! Een foto op hout is altijd een origineel cadeau, waar je lange tijd van kunt genieten, zowel binnen als buiten. Een foto op hout is er al vanaf €32,00.

Qphoto uit Maasdam print uw mooiste foto op speciaal geselecteerd FSC-hout in alle gewenste maten. Dankzij een geavanceerde printtechniek wordt de foto superscherp op het houten paneel geprint.

Hang de foto op hout aan de muur, in je buitenkeuken of verwerk het hout tot een origineel tafelblad, kastje of speelgoedbox. De mogelijkheden zijn eindeloos en passen altijd in je interieur. Door de speciale afwerking blijf de foto kleurecht.

De levertijd voor een print op hout is 4 tot 7 werkdagen. De prijs is vanaf €32,00. U kunt tot en met 30 december uw mooiste foto op hout bestellen in onze Pop-up store aan de Molendijk 2A te Oud-Beijerland of elke werkdag van 09:00 tot 17:00 in Maasdam aan de Parallelweg 8.

U kunt ook 24/7 uw mooiste foto op hout bestellen via onze webshop!

www.qphoto.nl/printenophout


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.