Opening het vernieuwde Palet in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_3245OUD-BEIJERLAND – Woensdag 29 oktober heeft wethouder Ina van der Werf het vernieuwde Palet geopend. Het Palet is in juni 2014 door Alerimus overgenomen van Careyn. In de achterliggende periode is Het Palet helemaal opgeknapt.

De vernieuwde ruimte biedt ruimte aan maximaal 12 cliënten. De ruimte was eerste alleen geschikt om één gezamenlijke activiteit met cliënten te doen. Nu zijn er diverse hoekjes gecreëerd, waar men diverse activiteiten kan uitvoeren.

Vorig jaar heeft Careyn besloten zich terug te trekken uit Het Palet. Het Palet is toen niet zomaar gesloten. Nee, Careyn is het gesprek aangegaan met collega-zorgaanbieders over mogelijkheden om Het Palet te behouden. En, het is gelukt.

Het getuigt van samenwerking en ondernemerskracht in de Hoeksche Waard. Van Careyn, van Alerimus en in een breder verband ook in de praktische zin tussen Alerimus, Heemzicht en Passiewaard.

“Klasse, dat onze aanbieders zo met elkaar de samenwerking zoeken en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen”, aldus wethouder Ina van der Werf.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren