Koninklijke onderscheidingen op Korpsavond brandweer Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Op vrijdag 7 november jongstleden reikte burgemeester A.J. Borgdorff maar liefst vijf koninklijke onderscheidingen uit tijdens de jaarlijkse Korpsavond van de vrijwillige brandweer in Binnenmaas. Plaats van handeling was Alcazar Events in Puttershoek.

De decorandi zijn de heren Andries Meijer en Johan van Antwerpen van de post Maasdam/ Puttershoek en de heren Johan Baars en Wim Stout van de post ’s-Gravendeel. De laatste decorandus, John Kerklaan, is begonnen als vrijwilliger bij de post ’s-Gravendeel en in 1983 als brandweerman in dienst getreden bij de gemeente Binnenmaas.

Ook vierden diverse brandweerlieden een jubileum. Zij werden toegesproken door de ploegchefs, evenals de collega’s die een diploma of certificaat hebben gehaald. De burgemeester reikte de papieren uit.

20141110 Koninklijke onderscheidingen op Korpsavond brandweer

Op de foto van links naar rechts: Burgemeester Borgdorff, Johan Baars, Johan van Antwerpen, John Kerklaan, Andries Meijer, Wim Stout, Patrick Smol.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.