Strijen gaat weer Kerstboomwerpen tijdens Kerstsfeeravond

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

LOGO_kerstboomwerpenDEF_STRIJEN – Zaterdag 20 december a.s. zal vanaf 17.00 uur tijdens de Kerstsfeeravond in Strijen wederom het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen gehouden worden. Na de 1e succesvolle editie vorig jaar, kon een vervolg niet uitblijven.

Dit jaar vindt het 2e Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen plaats boven aan de Kaai in Strijen. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen dan proberen om een echte kerstboom zo ver mogelijk weg te werpen. Diegene die de kerstboom uiteindelijk het verst heeft gegooid, gaat naar huis met de titel en de wisselbokaal van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen.

De organisatie roept iedereen op om kracht te tonen en de gezelligheid met elkaar op deze avond op te zoeken tijdens het kampioenschap. Aanmelden en het werpen van de boom kan simpel en eenvoudig vanaf 17.00 uur bij het Kersthuisje op de Kaai. De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen komt volledig ten goede aan een goed doel, dit jaar is dit de Roparun. De eerste 100 werpers ontvangen daarnaast een typisch aandenken!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.