Kerstmarkt Oud-Beijerland start vrijdag vanaf 16:00 uur vanwege storm

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DBF-20121215-0022OUD-BEIJERLAND – In eerste instantie zou de Kerstmarkt Oud-Beijerland om 10.00 uur beginnen, maar vanwege de weersverwachting is besloten om te starten vanaf 16:00. Het programma is aangepast en is te vinden op www.oudbeijerlandcentrum.nl. Uiteraard zijn de winkels in het centrum wel gewoon vanaf 9.00 uur open.

Meteoconsult verwacht morgen een storm tot met windkracht 6/7, gecombineerd met windstoten tot 90 km per uur. Hierdoor ontstaat een te hoog risico op gevaarlijke situaties. Vanaf 15.00 uur verwacht Meteoconsult betere weersomstandigheden. We beginnen dan met het opbouwen van de kerstmarkt.  Op zaterdag houden we de tijden aan zoals vooraf gecommuniceerd, van 9:00 tot 21:00 uur.

De organisatie geeft voorrang aan de veiligheid van bezoekers, handelaren, inwoners en andere betrokken en heeft daarom besloten om de eerste dag van de Kerstmarkt later te laten starten.

Voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent de storm verwijzen wij naar  onze website www.oudbeijerlandcentrum.nl, onze Facebookpagina www.facebook.com/oudbeijerlandcentrum en op Twitter www.twitter.com/oblcentrum


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren