Geslaagde eerste Gast van de Raad in Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_1094 kopieCROMSTRIJEN – Tijdens de raadsvergadering van afgelopen dinsdag 16 december waren er vijf bijzondere gasten. Als VIP-gast van de gemeenteraad kregen zij voorafgaand aan de vergadering uitgebreide informatie over hoe de politiek werkt, het werk van de raadsleden en het verloop van de vergadering.

Aanrader
Na een rondleiding door de raadszaal en een ontmoeting met de voorzitter van de raad (de burgemeester), woonden zij de hele raadsvergadering bij. Tijdens de vergadering kregen zij uitleg over het debat in de raad, de politieke partijen en het samenspel tussen college en gemeenteraad. Tijdens de pauze was er ook veel onderling contact. Na afloop waren de gasten zeer enthousiast. “Dit is echt een aanrader. Je krijgt echt een kijkje in de keuken! Het was een zeer interessante vergadering met een goed debat tussen de politieke partijen,” aldus een enthousiaste gast.

Ook VIP-gast zijn?
Wilt u een keer gast van de raad zijn? Neem dan contact op met de raadsgriffier de heer T. Teijema, telefoonnummer (0186) 656146 of e-mail [email protected]. De bijeenkomst duurt van 17.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Iedereen kan zich aanmelden, voorkennis is niet nodig. Deelname is gratis. Per vergadering zijn tien plaatsen beschikbaar. Bij uw aanmelding laten wij u weten welke datum beschikbaar is.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren