Keukenbrand aan de Slobbegors in Oud-Beijerland.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

10885282_748790721864069_6344199706524830379_nOUD-BEIJERLAND – Woensdagmorgen 24 december werden de vrijwilligers van het Brandweer korps Oud-Beijerland gealarmeerd om onder de hoogste prioriteit uit te rukken naar de Slobbegors voor een woningbrand.

Aanrijdend gaf de alarmcentrale door dat zich nog 1 persoon in de woning bevond..Ambulance en Lifeliner waren ook opgeroepen. Hierop is doorgeschaald naar “middelincident” en rukte ook de (tweede TankautoSpuit Oud-Beijerland) uit.

De brandweer heeft zich gericht op het toegang verschaffen van de woning, het redden van het slachtoffer en het lokaliseren van de brand.  Het slachtoffer bevond zich op de 1e verdieping en is overgedragen aan de ambulancedienst. Brand bevond zich in de keuken en was een vaatwasser en was snel meester. Bij de brand kwam veel rook vrij. Ook een kat is gered.

B5nL-qUCIAEprmA

De brandweer heeft naburige woningen gecontroleerd. Van één woning waren bewoners niet thuis. Omwonende verzekerde dat er wel huisdieren in de vorm van honden aanwezig waren. Daarom is een ruit geforceerd om de honden te redden, en er zeker van te zijn dat hier geen branddoorslag bevond. Na een meting op CO is deze woning en de woning waar de brand bevond overgedragen aan HW Wonen Stichting salvage, team Brandonderzoek en Politie Hoeksche Waard handelden het incident verder af.

Tekst en Foto van Brandweer Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren