Deelnemers Parkdagen Oud-Beijerland gezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Parkdagen foto publiekOUD-BEIJERLANDOp 23 en 24 mei, tijdens het Pinksterweekend, staat het Laningpark bol van kunst en cultuur. ToBe organiseert dan de Parkdagen Oud-Beijerland, in opdracht van de Gemeente. Met deze negende editie van de Parkdagen is het Laningpark weer een weekend lang gevuld met muziek, dans, kunst, workshops, kinderactiviteiten en heerlijke hapjes en drankjes. Een cultureel familieweekend voor jong en oud, met als rode draad een breed muziekprogramma. Ook is er rondom het muziekpodium weer een Cultuurplein, danspodium, kinderveld en parkterras.

PROGRAMMA

Het programma van de Parkdagen Oud-Beijerland:

Tussen 13.00 uur en 21.00 uur nemen diverse bands, koren, orkesten, dansgroepen, kunstenaars en culturele instellingen deel aan deze heerlijke familiedag in het Laningpark. Als bezoeker kunt u genieten op het Muziekveld, Kinder/Dansveld, Cultuurplein of op het Parkterras! Beide dagen eindigen met een slotconcert vanaf 19.00 uur.

LIFESTYLE KRAMEN

Op het Cultuurplein, rondom het Muziekpodium, kunnen kunstenaars (profs en vrijetijds) hun werk exposeren of verkopen en het park als atelier gebruiken. Denk hierbij aan zelfgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, interieur items, schilderijen, foto’s, keramiek, beeldhouwwerk en glaskunst.

Een kraam huren kan vanaf 45 euro (65 euro voor twee dagen), op beide dagen van 13.00 uur tot 18.00 uur.

De Parkdagen worden georganiseerd door Roxanne van der Slot & Guido Boender van ToBe cultuurcentrum. Deelnameformulier verkrijgbaar bij het ToBe Projectbureau via [email protected] of 088-8885381.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren