Woning in buurtschap Mookhoek verwoest door brand

0
838
Foto Jeffrey Groeneweg - Qphoto.nl
Foto Jeffrey Groeneweg – Qphoto.nl

STRIJEN – Zondagavond 25 januari  rond 23:50 uur is er in een woning aan de Schaweg in Mookhoek  een grote brand uitgebroken. Toen de brandweer ter plaatse kwam kwamen de vlammen al boven het dak uit. Onder de dakpannen zat nog een rieten dak.

De brandweer had problemen met het krijgen van voldoende water en alarmeerde dan ook meerdere brandweerwagens om zo het vuur te bestrijden. De woning kan als verloren beschouwd worden. De bewoners konden hun woning op tijd verlaten en zijn elders opgevangen.

Foto Redactie Strijen Info
Foto Redactie Strijen Info


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.