Derde ondernemersbijeenkomst met als thema Beveiliging in Cromstrijen op 17 maart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image009CROMSTRIJEN – Golfclub Cromstrijen en gemeente Cromstrijen organiseren op dinsdag 17 maart een  ondernemersbijeenkomst met als thema ‘Beveiliging. Waar legt ú de grens?’. Gemeente Cromstrijen organiseert tweemaal per jaar een themabijeenkomst voor ondernemers om op die manier meer met elkaar in verbinding te staan. 

De gemeente organiseert deze bijeenkomsten in samenspraak met de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (afdeling Cromstrijen) en is bedoeld om met het gemeentebestuur en de ondernemers uit Cromstrijen op informele wijze samen te komen om actualiteiten te bespreken.

Datum en locatie

De ondernemersbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 maart 2015 en wordt gehouden in het restaurant van Golfclub Cromstrijen (Veerweg 26 in Numansdorp).

Programma

16.00–16.30 uurOntvangst met koffie/thee
16.30–18.00 uurOpening door Esther Zeegers, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Cromstrijen
Welkomstwoord door Theo Dongelmans, secretaris bestuur Golfclub Cromstrijen
Presentatie door Pieter Paans, wethouder Economische Zaken Cromstrijen
Presentatie door Jos Baldee, wijkagent Bedrijventerreinen Hoeksche Waard
Presentatie door Johan van Gemeren, voorzitter St. Coll. Beveiliging Cromstrijen
Presentatie door Marion van der Veer, voorzitter OV De Bosschen Oud-Beijerland
Presentatie door Richard Both, voorzitter OHW afdeling Cromstrijen
18.00–18.45 uurAfsluiting en borrel

Aanmelden 

Ondernemers kunnen zich aanmelden tot en met maandag 9 maart a.s. door een email te sturen naar het emailadres: [email protected] en daarbij aan te geven met hoeveel personen zij komen.

Derde ondernemersbijeenkomst

De bijeenkomst op 17 maart is de derde ondernemersbijeenkomst die de gemeente Cromstrijen samen met de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard organiseert. De gemeente organiseerde in maart 2014 samen met de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard de eerste succesvolle ondernemersbijeenkomst (thema ‘Financieringen in de “nieuwe” tijd’) bij Van Gemeren Mechanisatie B.V. De tweede ondernemersbijeenkomst (thema ‘kabels, feiten & fictie’) vond plaats in oktober 2014 bij het bedrijf Van Rennes in Klaaswaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.