Expositie Schoolfoto’s en tekeningen in Dienstencentrum het Weegje ‘s-Gravendeel.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel. – De werkgroep “Expo” van de Historische Vereniging van ‘s-Gravendeel is weer druk bezig geweest met het maken van een nieuwe fototentoonstelling voor de hal in het Dienstencentrum van Immanuël in het Weegje.

De onderwerpen die door hen zijn uitgelicht zijn: Schoolfoto’s en “tekeningen van Dirk Stooker”.

F017288
Klas 7 van de OLS aan de Noord Voorstraat (november 1942). – Achterste rij v.l.n.r.: 1 Cor Wolst, 2 Dirk Moret, 3 Floor in ’t Veld, 4 Piet van Twist, 5 Kees Verkerk, 6 Leen Heijden, 7 Wim de Zeeuw, 8 meester Herweijer. Voor zittend: 9 Henk v.d. Boogaard, 10 Leni v.d.Giessen, 11 Maartje van Twist, 12 Annie van Ham, 13 Jopie Seip. Meisjes voor de meester: 14 Sjaan Schalekamp, Jannie Kolster, Mien Verkerk.

 

  • De expositie is te zien tot half april 2015.
  • De hal in ’t Weegje is op werkdagen en op zaterdag open tussen 08.00 en 18.00 uur.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.