Lidl in Strijen feestelijk geopend!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imageStrijen – Woensdag 25 februari om 9.00 uur was het dan zover: De feestelijke opening van de Lidl supermarkt in Strijen. Vele tientallen belangstellenden hadden zich al ruim voordat de winkel voor het eerst haar deuren zou openen verzameld op het parkeerterrein.

Om de feestelijke sfeer nog wat te verhogen was er een fanfarekorps aanwezig voor een muzikale omlijsting. En ook aan de inwendige mens was gedacht, want wie zich wat wilde ‘opwarmen’ (geen slecht idee bij een temperatuur van goed vier graden) kon bij een kraam voor de deur terecht voor een dampende kop koffie met koek. Na het aftellen tot 09.00 uur gingen de ballonnen en de confetti de lucht in en kon het publiek naar binnen.

De ruim opgezette winkel is overigens meer dan een maand eerder opgeleverd dan oorspronkelijk verwacht werd. De eerste paal ging verleden jaar op 28 augustus de grond in. Dit gebeurde gelijktijdig met het slaan van de eerste paal voor de 18 huurappartementen, die naast de super zullen gaan verrijzen. Deze zullen waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2015 worden opgeleverd.

[nggallery id=47]

Foto’s Arie Pieters / HW Wonen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.