John Bodman na ontslag Strijen nieuwe Technisch Jeugdcoördinator bij FC Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_2989MAASDAM – Op donderdag 5 maart heeft FC BINNENMAAS een overeenkomst getekend met John Bodman die dit voetbalseizoen nog actief is bij de Voetbal Vereniging Strijen. Bodman gaf aan bij Strijen dat hij geen jeugd meer wilde trainen maar naar de senioren wou en dat wou combineren met zijn functie als Jeugdcoördinator. Strijen besloot om deze reden niet meer verder te gaan met Bodman na het seizoen 2014 / 2015.

Bodman treed met ingang van 1 juli 2015 in dienst bij FC Binnenmaas in de functie van Technisch Jeugdcoördinator (TJC). Hij zal zich binnen FC Binnenmaas bezighouden met de uitvoering van het technisch jeugdvoetbalbeleidsplan. Hij wordt verantwoordelijk voor het selecteren van de jeugdteams i.s.m. de Technische Commissie en de trainers. Ook het begeleiden van trainers/leiders m.b.t. oefenstof en opzet trainingen en/of wedstrijdbegeleiding behoort tot zijn taak. Hij zal ook zitting nemen in de vergadering van de Technische Commissie.

John Bodman is woonachtig in Numansdorp en heeft veel ervaring in het verleden opgedaan als trainer en coördinator bij diverse clubs. Hij is in het bezit van de diploma’s TC II en TC III, Technisch Jeugdcoördinator en heeft de KNVB licentie UEFA-B.

Hij zal in de aanloop naar het nieuwe seizoen al kennis komen maken met de trainers van de jeugd van Binnenmaas. De Technische Commissie van FC Binnenmaas heeft er alle vertrouwen in dat ze met de hulp van John Bodman als nieuwe TJC de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij FC Binnenmaas weer een stap verder kunnen brengen. Hierbij staat plezier én een gezonde sportieve ambitie centraal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren