Start aanleg tijdelijk parkeerterrein aan de Laning in Puttershoek

0
369

Schermafbeelding 2015-04-01 om 00.44.55PUTTERSHOEK – Deze week wordt gestart met de werkzaamheden voor het aanleggen van een tijdelijk parkeerterrein op het voormalige terrein van Woonwinkel Wols in Puttershoek. (zie de tekening in de bijlage)

Wat betekent dit voor u?

Dit betekent dat u voor een periode van ongeveer zes weken niet kunt parkeren op de parkeerplaatsen van de voormalige woonwinkel Wols en het tijdelijke parkeerterrein naast fietsenhandel Jonas. Het huidige parkeerterrein bij de Kees Verkerkhal kunt u wel gewoon blijven gebruiken.

De gemeente Binnenmaas verzoekt u wanneer nodig uit te wijken naar de parkeerplaatsen bij Profila Zorg aan de Oogstlaan en het parkeerterrein achter de zorgappartementen van Zorgwaard aan de Eikenlaan.

Uiteraard doet de gemeente Binnenmaas er alles aan om de overlast te beperken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.