Programma Koningsdag in Mijnsheerenland voor jong en oud

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

11156275_465737846913799_2863674078791816452_nMijnsheerenland – Om 09:15 uur zal Koningsdag in Mijnsheerenland beginnen met een ‘Flower-Power’ optocht vanaf de sporthal. Onder muzikale begeleiding van drumfanfare Oranje Garde maken we een wandeling om weer te eindigen bij het feestterrein bij sporthal Sportland. De optocht zal weer als een lange en vrolijke stoet door het dorp trekken en tijdens de route zullen vele mensen nog aansluiten. Voor de mooist verklede kinderen is er een prijs te winnen.

Bij aankomst op het feestterrein zal om 09:45 uur door Oranje garde, samen met het fanfareorkest Da Capo, het Wilhelmus worden gespeeld en door de scouting Lodewijk van Praetgroep de Nederlandse vlag worden gehesen. Aansluitend begint het oude vertrouwde dorpsontbijt in de mooi aangeklede sporthal! Na het ontbijt zal de Bonte Ochtend beginnen. Kom allemaal kijken en moedig deze kanjers aan!

Rond het middaguur zullen ook de horecagelegenheden geopend worden en kunt u de hele dag terecht om iets lekkers te eten of te drinken. Vanaf 12:30 uur zal het terrein vol staan met spelen en attracties voor jong en oud. Vervolgens zullen vanaf 13:00 uur alle kramen ingericht zijn voor de Vrijmarkt!

Rond 15:30 uur zal je ze waarschijnlijk al van verre aan horen komen. Het getoeter van de Hoeksche Waardse Truckers! Ze zullen het dorp via de Hoflaan in komen rijden en zullen uiteraard langs de Sporthal rijden waar er naar ze gezwaaid kan worden.

Natuurlijk zal er de hele dag vrolijke muziek over het terrein klinken. Blijf dus lekker hangen met een drankje en geniet van de Oranjesfeer en het heuse dorpsgevoel! Omstreeks 18:00 uur zal het feest ten einde zijn. Wij hopen dat iedereen voldaan weer naar huis terugkeert en een dag vol lol, gezelligheid en lekkernijen heeft beleefd. Alvast heel veel plezier!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.