Hoogvliet Installatie Techniek uit Strijen overhandigt een cheque voor een gratis Remeha cv ketel

0
525

Winnaar Remeha cv-ketel Hoogvliet Installatie TechniekSTRIJEN – Mevrouw van der Keur uit Numansdorp is de gelukkige winnaar van een gratis Remeha combiketel. Remeha bestaat nu 80 jaar en viert dit jubileum samen met haar klanten. Het bedrijf geeft 80 gratis cv-ketels weg, wat inhoudt dat 80 consumenten na aankoop hun aankoopbedrag retour kunnen winnen. Hoogvliet Installatie Techniek uit Strijen heeft deze ketel geïnstalleerd en heeft nu een dubbel tevreden klant. Hij profiteert en van een energiezuinige ketel én krijgt bovendien zijn aankoopbedrag retour.

Hoogvliet Installatie Techniek is al jaren een ervaren en betrouwbare installateur en werkt al decennia lang met Remeha cv-ketels. Piet Hoogvliet van Hoogvliet Installatie Techniek reageert opgetogen: “Het feit dat mijn klant heeft gewonnen vind ik echt bijzonder leuk, maar wat het nog leuker maakt is dat ik ook nog eens in de prijzen val met het Porsche arrangement”. Piet Hoogvliet wint een compleet verzorgd Porsche arrangement waarbij hij als coureur zelf achter het stuur van een Porsche zit. Hij kan als VIP kennismaken met het raceteam en de Remeha Porsche. Daarnaast is er tussendoor volop de gelegenheid de Porsche races van de GT3 Cup Challenge te aanschouwen.

Remeha is al 80 jaar het vertrouwde merk voor comfort in huis. Sinds 1935 staat ze voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, warmwateroplossingen, zonlichtsystemen en thermostaten. Dit viert Remeha samen met haar klanten. In de periode van 16 februari t/m 1 mei 2015 geeft Remeha 80 gratis cv-ketels aan consumenten. Mevrouw van der Keur heeft gewonnen dankzij de originele felicitatieboodschap: “Mijn leven lang kan ik al op jullie warmte rekenen. Ik hoop dat we nog vele comfortabele jaren samen mogen doorbrengen. Van harte gefeliciteerd met 80 jaar innovatie, kwaliteit en service”.

Over Hoogvliet Installatie Techniek

Hoogvliet Installatie Techniek uit Strijen is al meer dan 32 jaar installateur voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerkzaamheden.

Over Remeha

Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.