Van Rennes haalt €5.000,- op voor Victory4All! 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Teamfoto persberichtKLAASWAAL – Van Rennes heeft door het lopen van de 35ste editie van de Marathon Rotterdam maar liefst €5.000,- opgehaald voor Victory4All. Jaco Bal, Jaco Bervoets, Ton Bervoets, Danny den Hartog, Rob de Moor, Sylvester Odijk, Marjolijn Terlouw, Karen Weijers en Dennis Kluifhooft als vervanger van de geblesseerde Theo Bijl hebben allen de eindstreep gehaald. 

Victory4All geeft in de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay en Humansdorp, Zuid-Afrika, praktische hulp aan kinderen en hun families in nood. Veel kinderen leven hier onder erbarmelijke omstandigheden. Ze hebben verschillende programma’s opgezet die kinderen goed onderwijs bieden waarin kinderen volledig tot hun recht komen en die hen hoop voor de toekomst geven. Johan en Astrid Vos, die net als Van Rennes oorspronkelijk uit Klaaswaal komen, hebben ‘Victory4All’ Projects in 2003 gestart en ondertussen is er een team van zo’n 50 medewerkers gevormd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.