Opening restaurant ‘Natuurlijk! aan het Spui’ in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Gemeente Oud-Beijerland en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM feliciteren ‘Natuurlijk! aan het Spui’ met haar feestelijke opening op 30 april 2015. De opening van dit tijdelijke restaurant met terras aan het Spui, op de locatie van de voormalige Mebin betoncentrale, markeert de start van de herontwikkeling van de locatie.

NATUUR

Restaurant op unieke locatie

De afgelopen maanden is door ondernemer Wim Jonas hard gewerkt aan het realiseren van zijn droom; een tijdelijk restaurant direct aan het Spui. Gemeente Oud-Beijerland en AM, eigenaren van de grond, hebben het restaurant mede mogelijk gemaakt. “Ik ben trots op het lef van Wim Jonas om op deze unieke locatie een tijdelijk restaurant te realiseren” aldus Wethouder Van Buuren, verantwoordelijk voor de toekomstige herontwikkeling van het gebied. “Het is mooi te zien dat zijn droom nu werkelijkheid is geworden, daar feliciteer ik hem van harte mee.”

Foto's Natuurlijk aan het Spui - opening (1)

Herontwikkeling gebied

Foto's Natuurlijk aan het Spui - opening (3)Voor gemeente Oud-Beijerland en AM markeert de opening van ‘Natuurlijk! aan het Spui’ de start van de herontwikkeling van de gronden van de voormalige Mebin betoncentrale en Mijnster zand en grindhandel. Het restaurant heeft hier een tijdelijke vestiging. AM gaat deze voormalige bedrijfslocatie in samenwerking met gemeente Oud-Beijerland transformeren naar een unieke woonlocatie aan het water, waar tevens diverse commerciële functies kunnen worden gerealiseerd. Naar verwachting wordt vanaf 2017 fasegewijs nieuwbouw gerealiseerd. “Het restaurant is een eerste stap naar een bruisende locatie”, aldus Wilco van den Ban, directeur van AM.

Open voor iedereen

De feestelijke opening op 30 april was alleen voor genodigden. ‘Natuurlijk! aan het Spui’ opent haar deuren en terras voor iedereen op woensdag 6 mei.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren