Gelijkspel bij IJVV de Zwervers – FC Binnenmaas

fcbinnenmaasROTTERDAM – Binnenmaas dat niet meer hoeft en klaar is voor de nacompetitie en de Zwervers die aan 1 punt genoeg had om directe degradatie te ontlopen dus zeer verdedigend ingesteld speelde. Dit zorgde voor een wedstrijd die erg rommelig was en waar weinig kansen voor beide ploegen waren.De druk kwam wel van de Zwervers, maar dit kwam ook omdat Binnenmaas niet het niveau van de afgelopen weken kon halen. Beide ploegen kregen in de 1e helft 1 grote kans, in de 28e minuut kwam Binnenmaas goed weg doordat er een schot op de lat terecht kwam van Martin Remmers, in de 43e minuut kon Kevin Kuijer die behoorlijk vrij stond vrij inkoppen na een pass van Johnny Maijers, maar deze ging naast het doel van de Zwervers.

In de 2e helft werd het er niet beter op, maar werd er wel gescoord. In de 56e minuut nam Jay Falix namens de Zwervers een hoekschop en deze werd knap binnen gekopt door Stivan Silva en hiermee de stand op 1-0 zette voor de thuisploeg.In het verloop van de wedstrijd kregen de Zwervers wat meer mogelijkheden voor nog een doelpunt en dus de 2-0, maar deze gingen er niet in dit vooral doordat Martin Remmers dit wist te voorkomen.Toch wist Binnenmaas de 1-1 te maken en dit gebeurde diep in blessuretijd.Het was de captain Johnny Maijers die de bal door het midden steekte op de inmiddels ingevallen Charlie de Graaf, die op zijn beurt de bal onder de doelman van de Zwervers schoof en zo voor de eindstand zorgde.Geen mooie wedstrijd en misschien ook geen verdiende uitslag maar als je na zo’n matige wedstrijd toch gelijk weet te spelen dan is dat toch positief.

Nu kunnen de mannen van Leo Dekker zich gaan richten op de eerste na-competitiewedstrijd thuis tegen Poortugaal, deze staat gepland op volgende week zaterdag.

Opstelling : Martin Remmers, Lennert Kleywegt, Leon van der Stel, Bas de Kruijff, Mike Post, Remco van der Stel, Richard van der Wilt, Desi Sanderse, Johnny Maijers, Kevin Kuijer en Sander de Heus.

Wissels: Danny Maijers, David Engels, Joey de Jong, Charlie de Graaf, Robbie Pors en Tim Vos.