Selectie NSVV biedt excuses aan voor slechte prestatie na 7 – 0 verlies

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

NSVVLOGONumansdorp – De selectie van Voetbal Vereniging NSVV biedt zijn excuus aan voor de blamage die zij maakte door met 7 – 0 te verliezen van Grootte Lindt. De heenwedstrijd won NSVV met 5 – 0. Door dit verlies blijft NSVV ook in het seizoen 2015 – 2016 derde klasser. De selectie en trainersstaf gaan deze wedstrijd kritisch evalueren en het laatste woord is hier nog niet over gezegd aldus Marco Mann speler van NSVV.

Het volledige bericht wat Marco Mann op de NSVV site liet zetten leest u hieronder:

Beste NSVV supporter/NSVV lid,

Ik wil namens de selectie onze excuses aanbieden voor onze prestatie van afgelopen zaterdag. Wij hadden dit nooit meer mogen weggeven en weten ook niet hoe dit kon gebeuren. Hier is zeker binnen de selectie het laatste woord nog niet over gezegd. We gaan dit dan zeer kritisch evalueren, zodat dit hopelijk in de toekomst niet weer gebeurd!

Wel wil ik iedereen bedanken voor de geweldige sfeer tijdens de nacompetitie en de steun die we het afgelopen seizoen hebben gehad!

We gaan er alles aan doen om volgend seizoen weer met deze groep een goed seizoen te draaien en laten we dan wel hopen dat we het positiever af kunnen sluiten dan dit seizoen!

Nogmaals bedankt voor de steun en ik wens iedereen ondanks afgelopen zaterdag een fijne zomer toe en graag tot volgend seizoen!

Namens de 1e selectie

Marco Mann

Op social media gaat momenteel de volgende foto rond:

11391616_468231920005068_5557702911208867707_n


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.