250 tennissers in Puttershoek startklaar voor 29e Rabobank Suikertoernooi

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Suikertoernooi 2014 nr 323PUTTERSHOEK – Tennisvereniging Puttershoek (TVP) organiseert van 13 tot en met 21 juni voor de 29e keer het Rabobank Suikertoernooi. Met 250 enthousiaste deelnemers is de belangstelling gelijk aan het record van vorig jaar. Tennissers uit de Hoeksche Waard en omstreken zullen een sportieve en gezellige week beleven op het tennispark in het Suikerdorp. 

Sportiviteit en gezelligheid 

Niet alleen leden van de vereniging zelf, ook tennissers van andere verenigingen hebben zich ingeschreven voor het in en ver buiten de Hoeksche Waard bekende Suikertoernooi. In de categorieëen 5 tot en met 8 worden enkels en dubbels gespeeld. Naast het sportieve is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Het keukenteam verzorgd de hapjes en de drankjes en op vrijdag avond wordt de 70-er jaren muziek door een DJ verzorgd. De organisatie deelt de poules deze week in zodat de tennissers vanaf zaterdag 13 juni de eerste wedstrijden kunnen spelen.

Het belooft een mooi tennisevenement te worden voor de spelers en toeschouwers. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de (hoofd)sponsors Rabobank, Voorwinden, Suiker Unie en Auto Indumij. Voor meer informatie en het wedstrijdprogramma kan de lezer een kijkje nemen op de website van de tennisvereniging www.tvputtershoek.nl.

Jubileum actie 2015 

TVP biedt leden 12 maanden per jaar tennisplezier, gezelligheid en vertier op een schitterende accomodatie met 8 verlichte ‘all-weather’ banen. De vereniging, die dit jaar 45 jaar bestaat, biedt nieuwe leden in juni nog de mogelijkheid om met de jubileumactie lid te worden tegen gereduceerde tarieven. Meer informatie over deze actie en inschrijfformulieren zijn te vinden op de website: www.tvputtershoek.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.