Bouwcenter Esselink opent een nieuwe afhaalvestiging Heinenoord 

951

Pers-foto-1HEINENOORD – Met de officiële opening op 11 juni 2015 door burgemeester Borgdorff van de gemeente Binnenmaas heeft Bouwcenter Esselink nu ook een vestiging in Heinenoord.

Onder toeziend oog van  klanten, leveranciers en medewerkers verrichtte de burgemeester de openingshandeling. Op spectaculaire wijze werd de sleutel van het pand bij hem gebracht en konden de deuren open. Maar liefst 3 parachutisten kwamen letterlijk “uit de lucht vallen” om de sleutel te brengen.

In de openingstoespraak stond directeur Taco van Dieren stil bij het feit dat deze nieuwe vestiging niet

zomaar uit de lucht kwam vallen. Het is een weloverwogen besluit om als Bouwcenter Esselink ook in deze regio aanwezig te zijn met een vestiging, waar iedereen, die professionele materialen nodig heeft, deze snel, efficiënt en dichtbij kan afhalen.

Na diverse toespraken en lovende woorden van o.a. burgemeester Borgdorff, de architect en de bouwer kwam er wèl iets uit de lucht vallen, nl. de sleutel van het nieuwe pand. Onder een stralende zon en na een spectaculaire show overhandigden 3 buitelende parachutisten de sleutel aan burgemeester Borgdorff waarna deze de officiële openingshandeling verrichtte.

Pers-foto-2

De nieuwe vestiging van Bouwcenter Esselink is, evenals de andere vestigingen van Bouwcenter Esselink, voorzien vaneen drive-in magazijn. Hier kunnen aannemers en zzp”ers snel en efficiënt hun benodigde materialen afhalen. Tijd is geld en met dit snelle afhaalconcept zijn klanten niet onnodig lang bezig met het inkopen van professionele materialen. Het assortiment bestaat uit het beste hout en plaatmateriaal, bouwmaterialen, gereedschap en ijzerwaren. Bouwcenter Esselink is al 100 jaar een professionele leverancier van alle materialen voor de bouw.

De hoofdvestiging is in Middelharnis en er zijn afhaalvestigingen in Hellevoetsluis en Zierikzee en nu aan de Reedijk 7E te Heinenoord.

Naast professionele opdrachtgevers heeft Bouwcenter Esselink ook de particuliere woonconsument veel te bieden. In Middelharnis heeft het bedrijf een zeer grote showroom met onder meer badkamers, tegels en sanitair, vloeren en sfeerverwarming.

  • Bouwcenter Esselink – Dé afhaalvestiging in de Hoeksche Waard!
  • Reedijk 7E – 3274 KE  Heinenoord – 0186 782 999 – www.esselink.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.