Ado Den Haag bezoekt dames SSS Klaaswaal

0
239

2659_sssKlaaswaal – Zaterdag 8 augustus om 12.30 speelt SSS in het kader van 20 jaar vrouwenvoetbal bij SSS thuis tegen de vrouwen van ADO Den Haag.

Bij SSS zal meespelen Jeanine van Dalen 16-voudig Oranje-international en tot drie jaar geleden spelend voor ADO Den Haag.  Bij ADO Den Haag speelt mee Pia Rijsdijk, oud speelster van SSS, die na onder meer een vierjarig buitenlands avontuur bij University of Alabama USA dit seizoen in het Haagse is neergestreken. De Klaaswaalse vrouwentak timmert nog altijd aardig aan de weg. Inmiddels bestaat deze 20 jaar en speelt het eerste elftal in de landelijke Hoofdklasse.

Het nieuwe trainerskoppel Nasser Abdalla en Bram Franken kunnen beschikken over vijf nieuwe aanwinsten. Vorig seizoen sneuvelde de ploeg pas in de nacompetitie en liep daardoor promotie naar de landelijke topklasse mis. Vijf jaar geleden waren de Haagse vrouwen ook al te gast bij SSS in het kader van het toenmalig 90- jarig bestaan van de club. De toegang voor de wedstrijd is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.