Strijen speelt gelijk in Naaldwijk

1 Min Read

DSC_3167NAALDWIJK – De Strijense selectie vind in deze prille oefenfase in Naaldwijk een prima tegenstander.

Strijen moet het kwaliteitsverschil al vroeg in de eerste helft in doelpunten uitdrukken maar is slordig in de afwerking. De ruime selectie van de kanaries geeft veel wisselmogelijkheden die ten volle werden benut: 6 spelers het laatste half uur. Naaldwijk is dan op een 2-0 voorsprong gekomen. Een hardwerkend Strijen trekt met verzorgd voetbal de stand uiteindelijk naar 2-2 met kansen op meer, heeft controle in de tweede helft en laat zien te beschikken over een brede selectie waar de onderlinge concurrentie een prima impuls is voor het niveau wat ze nastreeft.