Oranjevereniging Klaaswaal op zoek naar bestuursleden

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2015-09-02 om 18.55.39KLAASWAAL – Oranjevereniging Klaaswaal zet zich sinds 1930 in voor een gezellig, aantrekkelijk en feestelijk programma op en rond Koningsdag.Omdat dit jaar afscheid wordt genomen van enkele bestuursleden, is de vereniging op korte termijn dringend op zoek naar een secretaris en penningmeester.

Verder verwelkomt de vereniging graag enthousiaste mensen, die bereid zijn (nieuwe) activiteiten te organiseren, sponsors te werven, het programmaboekje samen te stellen en rond te brengen, attracties te regelen etc. Vanzelfsprekend is aanwezigheid op en rond Koningsdag een vereiste.
Bent u of kent u iemand die Klaaswaal een warm hart toedraagt en bereid is zich in te zetten voor de leefbaarheid van het dorp, dan komt Oranjevereniging Klaaswaal graag met u in contact. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met voorzitter Hans Engels (06) 203 24 081 of via mailadres [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren