Sportcentrum Numansdorp opent deuren  

Esther Edens
1 Min Read

11992392_1474771072824904_1607437628_nNUMANSDORP – Vanaf half september 2015 open Sportcentrum Numansdorp haar deuren voor publiek. Met een mooi, nieuw, modern en groots opgezet fitnesscentrum aan de Edisonstraat 4 in Numansdorp.

Eigenaar Stef Smits is erg trots op zijn nieuwe pand en de fantastische locatie met ruime parkeergelegenheid. Stef heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fitness en is een bekende in de Hoeksche Waard.

Bij Sportcentrum Numansdorp kun je terecht voor een breed scala aan faciliteiten zoals groepslessen, fitness, personal training, zonnebanken, sauna, gewichtsbegeleiding en sportmassage. De fitnesstoestellen zijn aangesloten op een modern computersysteem zodat eigen doelstellingen en gezondheid kunnen worden bijgehouden.

De gunstige ligging, een goede bereikbaarheid en een breed scala aan faciliteiten is Sportcentrum Numansdorp een goede plek om fit te worden.

In de periode van 15 september 2015 tot 1 november 2015 kan er onbeperkt gesport worden tegen een verbouwingstarief van € 14,95. Vanaf 1 november 2015 is iedereen welkom voor een All-in abonnement voor € 29,95 per maand op jaarbasis.

Bezoek de website www.sportcentrumnumansdorp.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
Volg
Ik ben Esther Edens en ben een echte Hoeksche Waardse, geboren en getogen in Klaaswaal en woon nu al meer dan 15 jaar in Numansdorp. Sinds mei 2015 een eigen blog www.esth.nl en enorm fan van schrijven. Het zijn van moeder van één zoon (en een tweede op komst), kinderactiviteiten, leuke hotspots en allerlei leuke dingen, daar schrijf ik graag over! Volg mij op Facebook als je graag op de hoogte blijft!