Informatieavond nieuwbouwproject Het Raadhof in ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Tabblad-Homepage-hoofd-afbeelding-e1437472016412’s-Gravendeel – Op dinsdag 29 september worden de plannen voor het nieuwbouwproject Het Raadhof (locatie voormalig gemeentehuis) in ’s-Gravendeel tijdens een tweede informatieavond gepresenteerd. De bijeenkomst begint om 20.15 uur en vindt plaats in Partycentrum Concordia aan de Dr. Bossersstraat 11 in ’s-Gravendeel. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente, wethouder Van Etten en vertegenwoordigers van ABB Ontwikkeling aanwezig. ABB geeft aan het begin van de avond toelichting op het woonprogramma, het stedenbouwkundig plan en de planning. Daarna is er gelegenheid om uw vragen te stellen aan de medewerkers van de gemeente of aan ABB. ABB presenteert de nieuwste ontwerpschetsen van de woningtypes en u ontvangt een uitnodiging om tijdens de tweede meedenkavond deel te nemen aan de ontwerpsessie.

Wilt u meer weten? Schrijf u dan alvast in de voor de nieuwsbrief op www.hetraadhof.nl. U ontvangt dan automatisch het laatste nieuws en de uitnodiging voor de meedenkavond.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.