Foto-expositie Carien Woudenberg in het Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MolenwegOUD-BEIJERLAND – Carien Woudenberg exposeert van 8 oktober tot eind december 2015 in het Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11  In Oud Beijerland Carien Woudenberg woont in de Hoeksche Waard, dit  landschap is voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar schilderijen.

In 2006 begon zij met schilderlessen bij Zura Kalanda: stillevens en landschappen.Ook heeft zij opleidingen gevolgd in creatieve handvaardigheid en grafische vormgeving.
Zij schildert met olie- en acrylverf.Carien Woudenberg is lid van Only Art en van de Hoekschewaardse Teken- en Schilderskring.Daarvoor heeft zij haar artistieke en creatieve aspiraties op verschillende manieren vormgegeven.

Haar eerste baantje was pottenbakster. In 1983/84 heeft zij de 2-jarige opleiding creatieve handvaardigheid gevolgd en daarna een jaar grafische vormgeving. sinds 2006 is zij lid van Only Art en sinds 2008 van de Hoekschewaardse Teken- en Schilderkring.In groepsverband heeft zij aan meerdere exposities deelgenomen, waaronder die in het gemeentehuis van Oud-Beijerland en van Binnenmaas.

De Hoeksche Waard is voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ze werkt in olieverf en acrylmaar hanteert ook de tekenpen.

Haar werk is te zien op www.abc-kunstatelier.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.