PG Security Systems, meer dan Hoofdsponsor van de Voetbal Vereniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_2927STRIJENPG Security Systems is al een aantal jaar de trotse hoofdsponsor van v.v. Strijen. En dat is ook dit seizoen weer het geval!

Hoofdsponsor

Zaterdag 3 oktober, voorafgaand aan de wedstrijd Strijen 1 – Lombardijen 1 (3-1 overwinning), ondertekenden Peter Gatowinas, Directeur/Eigenaar van PG Security Systems en Hans van der Kellen, voorzitter v.v. Strijen, een aantal sponsorcontracten. Meest in het oog springt het hoofsponsorschap. Maar dat is niet alles.

IMG_2926

Ook Jeugdsponsor

Wat veel mensen niet weten is dat PG Security Systems daarnaast ook nog Jeugdsponsor is en sponsor van de Feyenoord Soccer Schools. PG Security Systems staat daardoor niet alleen op het shirt van het 1e elftal, maar samen met andere jeugdsponsoren ook op dat van alle jeugdspelers. Bovendien kan de jeugd dankzij de steun van PG Security Systems jaarlijks in juni aan de Feyenoord Soccer School bij v.v. Strijen.

Altijd betrokken

Peter is altijd betrokken bij v.v. Strijen. In het verleden als jeugdtrainer, leider, dan wel lid van jubileumcommissie. Door zijn drukke werkzaamheden lukt dat nu niet meer. Maar hij is en blijft wel betrokken bij de club via de sponsoring van het 1e elftal en de Jeugd.

De Voetbal Vereniging Strijen is Peter en zijn PG Security Systems BV hiervoor erg dankbaar!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.