Tijdelijke afsluiting Blaaksedijk Oost Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Werk in uitvoeringHEINENOORD – Op dinsdag 5 januari 2016 wordt de Blaaksedijk Oost ter hoogte van nummer 54 van 7.00 tot 16.00 uur tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld over de provinciale weg N217.

Sinds eind november worden door het bedrijf Van Vulpen in opdracht van Stedin werkzaamheden uitgevoerd om een landbouwbedrijf te voorzien van een nieuwe zwaardere elektra aansluiting. Stedin is de netbeheerder die aanleg, onderhoud en veiligheid van het gas- en elektriciteitsnetwerk verzorgt. De werkzaamheden ter hoogte van de Blaakseweg vinden plaats op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. Tijdens de kerstperiode wordt van 18 december 2015 tot en met 3 januari 2016 niet gewerkt.

Om de aansluiting te kunnen realiseren moet een aantal wegen worden gekruist. Om de Blaaksedijk te kunnen kruisen moet de weg plaatselijk worden opengebroken en is op 5 januari een tijdelijke afsluiting voor doorgaand verkeer noodzakelijk. Uiteraard wordt er naar gestreefd de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur kunt u bellen met Johan Kooijman (Uitvoerder Van Vulpen), via telefoonnummer 06-22752840.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.