Gemeente Strijen deelt sportprijzen uit tijdens nieuwjaarsreceptie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Tijdens de tweejaarlijkse Sportverkiezing Strijen is luchtgeweerschutter Hannah Verhoeven uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar 2015. Rolstoelatleet Mark van Tilborg werd Sportman van het Jaar. Het A1-elftal van voetbalvereniging Strijen kwam als beste Sportploeg van het Jaar uit de bus.

Media_sportverk2015

In een meer dan goed gevulde raadzaal in het gemeentehuis van Strijen nam sportwethouder Paulien Tanja, maandagavond 4 januari 2016, de uitreiking voor de Sportverkiezing Strijen voor haar rekening. Ten overstaan van de vele belangstellenden nam de verantwoordelijk bestuurder van sportzaken de bezoekers van de nieuwjaarsreceptie mee in een spannende ceremonie. Alle kandidaten werden op een levensgroot scherm gepresenteerd, vervolgens geëerd en voorzien van plaquettes, medailles, bloemen en oorkondes.

Bijna geëmotioneerd, maar duidelijk blij en trots, nam de 17-jarige Hannah Verhoeven haar prijs in ontvangst. De nieuwe Sportvrouw van het Jaar 2015 liet met graagte alle loftuitingen over haar prestaties over zich heenkomen. Ook de Sportman van het jaar, rolstoelatleet Mark van Tilborg, glom van oor tot oor toen hij uit handen van de wethouder zijn prijs kreeg overhandigd. De sportploeg, het A1-elftal van VV Strijen, genoot eveneens zichtbaar van het applaus en de welgemeende fluitconcerten.

 

Ook voor de overige genomineerden, Judith Aardoom, Tijs Kleinjan en de F’jes van VV Strijen, was er een fraaie oorkonde en een mooie bos bloemen. Hun prestaties mochten er volgens wethouder Tanja zeer zeker eveneens zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.