Strijen wint van Kethel Spaland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

voetballerStrijen – Na een indrukwekkende 1 minuut stilte  i.v.m. het overlijden van Paul Beijersbergen, waarbij zijn dochter Nikki zijn plaats innam vlak naast het doel, waren Strijen en Kethel-Spaland in de eerste helft aan elkaar gewaagd. De solide Strijense defensie had de handen vol aan de snelle, beweeglijke Schiedamse aanvallers, maar de beste kansen waren voor de Strijenaren Nigel Schaken en Karam Bensedjed die keeper Jeffrey Welbie niet konden verschalken en had Strijen keeper Kosta de Wit geluk toen de harde uithaal van Jasper Koning op slag van rust op de lat uiteenspatte.

Na de rust had Strijen een duidelijk overwicht, doch onzorgvuldig afwerken van o.a. Kevin Theuns en Karam Bensedjed voorkwamen een Strijense voorsprong. Een geweldige redding van keeper Welbie voorkwam nog dat een kopbal van Kevin Theuns Strijen op voorsprong bracht, maar in de 89e minuut was het Karam Bensedjed die de verdiende Strijense voorsprong aantekende na een door Vincent Monster prima genomen vrije trap.

A.s. zaterdag speelt Strijen opnieuw een thuiswedstrijd tegen het als 2e geplaatste BVCB, dat dit weekend verrassend verloor van Lombardijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.