Hanneke van Kooten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven genomineerd voor Zakenvrouw Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zakenvrouw-Hanneke

HOEKSCHE WAARD – Met trots melden wij dat Hanneke van Kooten genomineerd is voor zakenvrouw Hoeksche Waard 2016! De verkiezing Zakenvrouw Hoeksche Waard is een jaarlijks terugkerend event. Om in aanmerking te komen voor deze prijs moeten dames wonen, werken en leven in de Hoeksche Waard.

De winnares wordt door burgemeester Servaas Stoop van Korendijk bekend gemaakt op 8 maart, internationale vrouwendag. De uitreiking vindt plaats bij Smit Klassiek in Oud-Beijerland. Maar wat betekent het winnen van deze prijs voor Hanneke en Van Kooten Tuin en Buiten Leven?

kooten (31 van 32)‘’Ik denk dat het winnen van deze prijs heel veel voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven kan betekenen, sowieso in publiciteit. Daarbij betrekken we dan ook de mensen uit Hoeksche Waard door middel van bijvoorbeeld leuke aanbiedingen’’, aldus Hanneke zelf.

Van Kooten won onlangs ook de Gouden Topaward van Marktplaats vanwege de mooie groeicijfers en duidelijke toekomstvisie. Hanneke: ‘’Het openen van extra filialen, toevoegen van productconcepten zoals Verandavillage.nl en het investeren in marketing speelden een cruciale rol in dat groeiproces. Door te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen, ‘kan niet’ bestaat niet bij ons’’.

Doordat ze genomineerd is wordt Hanneke flink in het zonnetje gezet. Zo heeft een fotograaf mooie foto’s gemaakt. Daarnaast krijgen alle genomineerden, naast Hanneke nog vier anderen, een eigen promotiefilmpje, die te zien zal zijn in diverse media in de Hoeksche Waard en op internet. Hierdoor krijgen belangstellenden een kijkje in de keuken bij hoe het er bij Van Kooten aan toegaat.

Voor deze gelegenheid is Hanneke ook geïnterviewd door de organisatie achter de prijs, Gezien in de Hoeksche Waard. Hierin legt ze onder meer uit wat haar motiveert en inspireert. Het interview is hieronder terug te zien:

image003


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.