Probeer R-net lijn 436 gratis tijdens de voorjaarsvakantie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

con_logo_wit_rgbHOEKSCHE WAARD – Tijdens de voorjaarsvakantie, van 20 tot en met 28 februari, kunnen inwoners uit de Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee gratis gebruik maken van R-net lijn 436, die rijdt van Ouddorp/Stellendam naar Rotterdam-Zuidplein en vice versa. 

Het Probeerkaartje kan aangevraagd worden van 11 t/m 19 februari via connexxion.nl/rnetprobeerkaart.  Op deze website is meer  informatie te vinden over deze actie en de voorwaarden. Het Probeerkaartje is geldig tussen 20 t/m 28 februari 2016. Na het versturen van de aanvraag ontvangt de klant een bevestigingsmail met als bijlage het vervoerbewijs in de vorm van het Probeerkaartje (pdf). Er zijn in totaal 2.000 stuks verkrijgbaar (op=op).

Reizigers kunnen op vertoon van het Probeerkaartje een retourreis maken op werkdagen na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het Probeerkaartje is geldig voor 1 persoon op R-net 436 en alleen op de dag van afstempeling. Voor een rechtstreekse verbinding naar Rotterdam-Zuidplein kan men opstappen in Hoeksche Waard kan bij de halte Numansdorp(A29). Kinderen tot en met 4 jaar reizen gratis mee. Andere bussen van Connexxion zijn uitgesloten van de actie.

Maak kennis met R-net

Connexxion wil met deze probeeractie het winkelend publiek en nieuwe reizigers uitnodigen om kennis te maken met de hoogfrequente en hoogwaardige R-netverbinding vanuit de Hoeksche Waard en vanaf Goeree-Overflakkee naar Rotterdam-Zuidplein. Op werkdagen na 9.00 rijdt er elk kwartier een bus. De actuele vertrektijden kan men raadplegen via de app van Connexxion, beschikbaar voor Android en IOS.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.