Vrijwilligers Tennis vereniging Puttershoek met Limo voor de BOB naar huis!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Foto 13-02-16 22 45 31PUTTERSHOEK – Tennisvereniging Puttershoek (TVP) is de eerste winnaar die de ‘Limo voor de Bob’ inzet! Dit gebeurde afgelopen zaterdag 13 februari om de trouwe vrijwilligers van de vereniging thuis te brengen. De vereniging heeft de Limo gewonnen door deelname aan de campagne Bob in de sportkantine. 

Limo voor de BOB 

Logo Limo voor BOB-01Half februari is Bob in de sportkantine van start gegaan. Regionale en lokale overheden, politie en sportverenigingen werken gedurende de campagneperiode van februari tot en met juni 2016 samen om Bob een nog stevigere plek in de sportkantines te geven. Doel van de actie is om zo het aantal verkeersslachtoffers waarbij alcohol in het spel is te verminderen.

Onder de deelnemende verenigingen aan de campagne Bob in de sportkantine worden drie Limo’s voor de Bob verloot. De eerste twee winnaars zijn Voetbalvereniging Hellevoetsluis en Tennisvereniging Puttershoek. TVP heeft op 13 februari de prijs ingezet om vrijwilligers na een gezellige vrijwilligersavond veilig thuis te laten brengen door de Limo.

Het was super leuk om onze vrijwilligers door de Limo voor de BOB thuis te laten brengen. De vrijwilligers vonden het ook een hele belevenis.’, aldus Dennis van der Graaf, secretaris van de vereniging. Op 26 februari 2016 wordt er weer een winnaar aangewezen. Wil jij als vereniging kans maken? Meld je aan via www.rovzh.nl/bobsport en doe mee!

De campagne bestaat dit jaar uit onder meer de quiz “Hoe goed ken jij Bob?”. Verenigingen kunnen meedoen met deze quiz en kunnen hiermee nog vijf keer een Limo voor de Bob van de vereniging winnen. Deze quiz start op 1 maart en is vanaf die datum te vinden op www.hoegoedkenjijbob.nl.

Vrijwilligersavond

Het dagelijks bestuur heeft alle vrijwilligers van de vereniging op zaterdag 13 februari 2016 een gezellige avond aangeboden als waardering voor de tomeloze inzet voor de vereniging. De voorzitter, penningmeester en secretaris hebben, met hulp van hun partners, de ruim 50 enthousiaste vrijwilligers laten genieten van een hapje en drankje. De kennis van de vereniging werd getest tijdens de Quiz Toppers Van Puttershoek (TVP). Als kers op de taart werden circa 20 vrijwilligers aan het eind van de avond met de Limo voor de BOB thuisgebracht.

Algemene informatie 

Tennisvereniging Puttershoek heeft ca 350 leden en beschikt over een prachtige accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte “all-weather” Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor de jeugd. De vereniging heeft een jeugdafdeling met ca 100 jeugdleden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.