Teleurstellend Gelijkspel voor Strijen In Zwijndrecht

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

  ZwijndrechtVol ongeloof keerden de Strijense kanaries huiswaarts uit Zwijndrecht; nadat in de tweede helft kans op kans gemist werd kwam tegenstander Groote Lindt in de laatste minuut van de wedstrijd op gelijke hoogte. 

Strijen moest in het begin van de wedstrijd uitkijken dat Groote Lindt hen niet zou verrassen en hadden ze geluk dat de kopbal van Michael Slingerland op de lat belandde, waarna trainer Geert Meijer enige omzettingen pleegde om meer grip op de tegenstander te krijgen. Al snel kwam de naar voren gestuurde Gregory Brader vrij voor keeper Raymond Klootwijk, doch zijn inzet ging hoog over het doel. Ook Romano Villerius kwam enige malen in scoringspositie, doch was ongelukkig in de afwerking. Aanvoerder Kevin Theuns toonde in de 40e minuut hoe het wel moest; zijn schot vanaf 30 meter eindigde in de kruising en bracht Strijen terecht op voorsprong.  

In de tweede helft kwam Strijen nauwelijks in de problemen en was het wachten op de verlossende tweede treffer, waarvoor de kansen ruimschoots aanwezig waren. Een oude voetbalwet is dat als een team zelf de kansen niet benut het de tegenstander hiertoe gelegenheid biedt. En zo gebeurde dit ook in de laatste minuut toen een hoge voorzet vanaf de zijlijn keeper Yordi Godijn in de problemen bracht en de bal door de inkomende Marcel van Berkel in het doel werd gewerkt. Nauwelijks 1 minuut later floot de prima leidende scheidsrechter P.C. Vreeswijk voor het eindsignaal en kon Strijen teleurgesteld de kleedkamer opzoeken; zeker na het horen van de andere uitslagen was de desillusie groot. Winst zou een gedeelde derde plaats op de ranglijst opgeleverd hebben.

A.s. zaterdag speelt Strijen thuis tegen C.W.O., waarin Karam Bensedjed na zijn schorsing weer acte de presence geeft .Dit geldt nog niet voor Colin van den Berg, die na zijn operatie nog enige tijd vanaf de zijlijn zal moeten toekijken.       


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.