Feyenoord wint ruim van FC Binnenmaas

feyenoord-logo(25-06-2015)(2)Rotterdam – Zaterdag 9 april speelde FC Binnenmaas de uitwedstrijd bij Feyenoord, de ploeg waarvan iedereen weet dat ze kampioen gaan worden alleen de vraag was nog even wanneer.Iedereen weet natuurlijk nog de uitwedstrijd van het afgelopen seizoen die gewonnen werd met 0-2 maar ook iedereen wist dat het moeilijk zou zijn dit te evenaren.

Ik kan nu een lang verslag schrijven over dat de mannen van Leo Dekker niet goed speelden en wat  er allemaal fout ging maar ik denk dat de uitslag hiervoor voldoende is.

Binnenmaas begon de wedstrijd helemaal niet verkeerd.Ondanks dat ze geen enkele kans creeerden kreeg het ook geen kansen tegen tot de 25e minuut waar een vrij trap heel knap werd binnengeschoten door Feyenoorder Jerson Ribeiro Anes.10 minuten later was de 2e echte kans voor Feyenoord en ook deze was gelijk raak, Jordi de Zwart kon de bal vrij en simpel binnen tikken na een goede voorzet aan de rechterkant van Jones.Dit was dan ook gelijk de ruststand maar ook gelijk de beslissing dat Binnenmaas hier niet zou kunnen stunten. Wel kreeg Danny Maijers nog een kans voor de 2-1 nadat hij diep werd gespeeld door Johnny Maijers maar zijn bal ging net over het doel heen.

De 2e helft liep dan ook helaas zoals verwacht en werd een doelpuntfestijn, Feyenoord kon zonder enige moeite en op een niet al te hoog tempo nog 4 doelpunten bij maken en dan denk ik dat we nog goed zijn weggekomen met de 6-0. Voor Binnenmaas is het dan ook heel snel deze wedstrijd vergeten en kijken naar de volgende thuis wedstrijd tegen Groote Lindt. Het was leuk geweest als Binnenmaas had gewonnen tegen Feyenoord maar nu komen de wedstrijden die gewonnen moeten worden.

Natuurlijk heeft Binnenmaas alles in eigen hand maar zal in deze wedstrijd de steun nodig hebben van het thuispubliek en ik wil daarom ook vragen of het publiek met grote aantallen bij deze wedstrijd wil komen kijken en Binnenmaas wil steunen en aanmoedigen in deze wedstrijd.

Opstelling: Joey de Jong, Rianto Vrutaal, Charlie de Graaf, Leon vd Stel, Justin de Man, Desi Sanderse Johnny Maijers, Sjoerd vd Pers, Danny Maijers, Bas de Kruijff en Rolin Notenboom

Wissels: Sem Kerkhof, Mike Post, Kevin Kuijer, Remco vd Stel en Sander de Heus