Voetbal Vereniging Strijen sluit voetbalseizoen af met vele toernooien

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1STRIJEN – De Voetbalvereniging Strijen zorgt er al jaren voor dat vele jongens en meisjes uit de Gemeente Strijen én zelfs daarbuiten, zich met hun favoriete sport bezig kunnen houden. Zo draagt de vv Strijen er aan bij dat de jeugd van de Gemeente Strijen gezond en sportief blijft.

Net als ieder jaar, wordt ook dit seizoen weer afgesloten met enkele leuke, sportieve en gezellige toernooien, waarin ieder team de kans krijgt de krachten te meten met teams uit de regio. Dit jaar zijn de toernooien zelfs nog groter van opzet dan anders, zodat de uitdaging voor ieder team nog groter zal zijn om de bovenste plaats te bereiken. Uiteraard is dit niet het allerbelangrijkste van deze dag, maar staat het plezier voorop en geldt het aloude motto, dat Meedoen belangrijker is dan Winnen.

De toernooien, die door de jeugdtoernooiencommissie voor de voetbaljeugd van Strijen georganiseerd worden, zijn:

  • Zaterdag 14 mei               Conquest A2 / B2 / D4 toernooi.
  • Maandag 16 mei              Kruijthof Bandenservice D1 Pinkstertoernooi (met deelname van bijv. Feyenoord, Sparta en RBC Roosendaal).
  • Maandag 16 mei              Rabobank MP toernooi voor de allerkleinsten die dit seizoen op een speelse wijze kennis maken met de voetbalsport.
  • Zaterdag 21 mei               Schep B1 / C1 toernooi.
  • Zaterdag 28 mei               Rabobank E en F toernooi, waar ruim 350 spelertjes van 6-10 jaar kun kunsten aan hun (groot)ouders en overige belangstellenden zullen laten zien.
  • Zaterdag 4 juni                 Verkeersschool Zuid West Nederland C2/C3 en D2/D3 toernooi.

Alle ingrediënten om er mooie en sportieve dagen van te maken zijn aanwezig. Nu alleen nog hopen dat het weer ook een duit in het zakje wil doen.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om het team van hun zoon en/of dochter te komen aanmoedigen. Graag zelfs! Iedereen is van harte welkom. Maar uiteraard verwelkomen we ook andere belangstellenden. En mocht je nu twijfelen of de voetbalsport wel iets voor jou is, welke dagen zijn er dan geschikter om dat te ondervinden, dan de genoemde toernooidagen. De toegang is gratis !!!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.