Auto Indumij geeft accessoirepakket cadeau bij nieuwe DACIA

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Auto Indumij Dacia Pinksteren

Het is een feest om Dacia te rijden. Daarom viert Dacia-dealer Auto Indumij met vestigingen in Oosterhout, Etten-Leur, Dordrecht en Barendrecht de ‘Dacia Deelt Uit Dagen!’ Kopers van een nieuwe Dacia krijgen in de actieperiode van 12 tot en met 22 mei 2016 bij Auto Indumij een accessoirepakket naar keuze ter waarde van 500 euro cadeau.

‘Dacia-rijders hebben een no-nonsensementaliteit, houden van duidelijkheid en zijn net als iedereen gek op traktaties’, vertelt verkoopassistente Charlotte van Auto Indumij. ‘Daarom kunnen kopers van een nieuwe Dacia tijdens de “Dacia Deelt Uit Dagen!” bij ons een gratis accessoirepakket voor hun nieuwe auto uitkiezen.’

Vier accessoirepakketten t.w.v. 500 euro
‘Voor bijna elk Dacia-model kan de koper kiezen uit twee accessoirepakketten’, legt Charlotte uit. ‘Voor de Sandero, de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Dokker en de Lodgy hebben we het Pack Travel en het Pack Comfort. Voor de Duster is er te kiezen uit het Pack Travel en het Pack SUV. Voor de Dokker VAN hebben we een Pack Dokker Van beschikbaar.’

Auto Indumij Tweede Pinksterdag geopend

Om alle Dacia fans te kunnen laten profiteren van de Dacia acties openen alle Dacia vestigingen van Auto Indumij op Tweede :Pinksterdag hun deuren. U bent welkom vanaf 11:00 uur bij Auto Indumij Barendrecht, Oosterhout, Etten-Leur en Dordrecht.

Bespaar tot € 1000,- aan brandstofkosten.

‘Dacia’s zijn er niet alleen in benzine- en dieselversies’, vertelt Charlotte ‘Er zijn ook Bi-Fuel-versies van de Sandero, de Sandero Stepway en de Logan MCV, die van een LPG-installatie zijn voorzien. LPG is voordelig en beter voor het milieu én voor de levensduur van de motor. De LPG-tank in de Bi-Fuel-versies kost bovendien geen bagageruimte, want de tank zit op de plaats van het reservewiel. En de aanschafprijs van een Bi-Fuel-versie is lager dan die van een benzineversie!’, aldus Charlotte, die ook nog zelf snel vermeld dat besparingen tot maar liefst € 1.000,- aan brandstofkosten mogelijk zijn.  De Dacia Sandero Bi-Fuel is er voor 10.990 euro, de Sandero Stepway Bi-Fuel voor 13.690 euro en de Logan MCV Bi-Fuel voor 11.790 euro (vanafprijzen).

Easy-R-automaat

‘We hebben ook versies met automatische transmissie in het modellengamma’, vertelt Charlotte enthousiast.. ‘De Easy-R-automaat biedt extra comfort en rijplezier voor een meerprijs van slechts 500 euro ten opzichte van de handgeschakelde versies! Het verbruik van de automatische versie is nagenoeg gelijk aan dat van de handgeschakelde benzineversie. In de ECO-modus is het brandstofverbruik nog lager doordat de transmissie automatisch de zuinigste versnelling kiest.’

De Easy-R-automaat is beschikbaar voor de Sandero en Sandero Stepway in de Lauréate-versie.

Financiering: Dacia 4 All

‘Dankzij Dacia 4 All is het plezier van Dacia rijden voor iedereen bereikbaar. Het aankoopbedrag kan in vier jaar worden betaald, tegen slechts 4% rente en zonder aanbetaling. En dat met maar liefst vier jaar garantie’, Dacia 4 All is beschikbaar voor alle personenauto’s van Dacia, dus iederéén kan Dacia rijden.

Bezoek voor meer info ook eens de website www.dacia–indumij.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.