Clubkampioenschap van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10986435_740185789423795_438677429300012189_n‘s-Gravendeel – Zaterdag 28 mei 2016 vindt het traditionele clubkampioenschap van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel weer plaats. Iedere deelnemer doet zijn/haar uiterste best om zo hard mogelijk te zwemmen. Voor iedere snelste zwemmer/zwemster in zijn/haar leeftijdscategorie ligt er een gouden medaille klaar. Iedere gezwommen tijd wordt vergeleken het gestelde limiettijden en de zwemmer en zwemster die er uiteindelijk over drie afstanden gezien het verst onder weet te blijven maakt kans op de felbegeerde en traditionele Horman-bokaal. Iedereen deelnemer, jong en oud, dingt mee naar deze prijs. Deze bokaal wordt zoals altijd beschikbaar gesteld door Horman Drainagefilter b.v. uit ’s-Gravendeel.

Zal het Anne van Antwerpen (12 jaar) en Igor Peters (24 jaar) lukken om hun titel ‘clubkampioenen’ met succes te verdedigen of staat ons een verrassing te wachten?

Het evenement zal starten om 14.00 uur en wordt gehouden in zwembad De Wellen te ’s-Gravendeel. Toeschouwers zijn van harte welkom en de toegang is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.